Saturday, February 21, 2009

~|||ThaNk God, FiNaLLy mY DreAm JoB ComE TrUe|||~


At last, penantian aku selama 1 tahun 26 hari berakhir jugak.....Fuhhhhh...perghhhhh....hanya Tuhan saja yang tahu betapa siksanya aku menanti jawapan untuk penantian ini...

20.February.2009 pada jam 17.00 Hp aku berbunyi...bila dilihat sahaja nombornya...aku x tau nak kata apa dah...hanya tersenyum kegembiraan yang teramat sangat.....Dengan penuh debaran dan bersedia menyusun kata2 ku, aku menjawab panggilan itu.......Aduh...sungguh lembut suara perempuan yang bercakap dengan ku......

Pot..pet....pot...pet....yes miss, pot.....pet...pot...pet...yes i understand.......pot...pet...pot...pet...i just want to reconfirm with u miss.....pot...pet...pot...pet....Ok Mr Syahidan, ur accommodation we will provide it 2 u......pot...pet...pot...pet.....all detail about this job i will email it 2 u......pot...pet...pot...pet... Ok Thank You Miss Florence....Have A Nice Day...

Letak jer phone..apa lagi terloncat-loncat la...mau x mau punya dok senyum sampai ke telinga.....Akhirnya selama 1 tahun 26 hari aku menunggu tercapai jugak impian aku untuk menjadi pioneer staff Customer Service Front Liner untuk U Mobile...So doakan aku berjaya...Ok that's all......from now....

3 comments:

amlierxa said...

congrats!!

so keja kat mana???

The Submarine-Man said...

ad keja maknanya ad gaji
ad gaji maknanya leh la blanja aku kn?
ala sekadar sensation delight pizza hut tu
x mntk lebey heh heh heh

Lady Y said...

syabas dudue!