Sunday, May 10, 2009

||| GrAnD OpEniNg iN PeNaNg |||








10 April after came back from Sabahan...jeng..jeng....jeng....It's time for my new Branch opening in Penangite.....Lastly dapat jugak aku merasa detik2 opening nie...mula2 tu takut gak ..ye la..dari sabah naik flight kul 10 malam lebih cause delay..sampai KLIA LCCT lebih kurang kul 1 pagi  lebih...then tembak balik ke seremban amik keta.....pastu direct tekan pedal minyak balik ke penangite cause nak cepat sampai di Penang before kul 7 pagi.......masa tu hanya tuhan je yang tahu samada sempat sampai ker x.

Berkat kesabaran dan kelajuan pecutan kereta yang x la berapa laju sangat...akhirnya aku selamat sampai di Penang.....Fuhhhhhhhhh...syukur.....x sabar nak g Service Centre yang baru di QueensbayMall.......

Pagi tu...di Service Centre U Mobile Sdn Bhd yang baru..suasana agak kelam kabut c kit..but happening...cause semua my colleauge jenis yang teamwork.....so no need to worry.......dalam kul 12 tghari.....bergema la ' doong...doong cheng' tarian singa untuk Grand Opening for U Mobile Sdn Bhd....Wah...happening siotttt..... Penat drive keta pun dah x terasa dah......hee..heeee semangat la katakan...

The decoration for our service centre look like a little bit unic.....the colour also nice to see....

Plz...have a look.....Thanks....\(^_-)/

4 comments:

Lady Y said...

wah!

amlierxa said...

warna oren tuh cantik!

TAR said...

stuju sgt dgn amlierxa... cantekkk and menarik dan indah malah menawan serta tertawan aku dgn background oren colour...

edanfist said...

tertawan dengan background oren or benda lain???

heee..heee