Monday, January 5, 2009

~||| NeW YeaR 2009 |||~





Kali nie memang tekad jugak2 nak g Celebrate New Year.....kul 7 malam dah keluaq umah g Gurney Drive. Siap bawak 3 Gadis2 Gewdiksss....Yus, Cik Mie and Junn.....biasala kalau dah terlepas kandang...x kan nak tunggu lagi .....haaa..haaaaa

Sampai je Gurney, cari parking pastu terus g cari tempat makan...kita orang choose Soul Garden...makan sampai x ingat dunia...haaaa...haaaaa..masih teringat kata2 Yus, ' aku suka makan sayur2 nie semua...ini semua makanan aku' ...Lastly semua pakat2 gelabah......haaa..haaa x abis...kena denda kalau  membazir tp x makan...haaa..haaaaa

Jam kul 10.....terus je g Padang Kota Lama...fuhhhhh dah jam teruk siot...asak punya asak...lastly rezeki kita orang dapat parking...fuhh selamat.....jalan kaki plak dekat 8 minit nak ke Padang Kota....sampai sana terus masuk padang... Ada konsert artis  dari Sofaz...semua bukan main lagi layan.....sampai makcik tua jalan pakai tongkat pun sorak2 tepuk tangan...Adoiiiii...

Tepat kul 12 tgh malam...penat countdown ramai2 maka bunga api pun berkumandang di udara....waduhhhhh....best bangat siot....masa tu dah x kira sapa yang ada kat sebelah.....semua pakat2 khusyuk tgk bunga api.....lebih kurang dalam 10 minit.....sorakkan emmmmm jangan cakap la.....riuh rendah dibuatnya...abis je bunga apai....semua  pakat salam walaupun x kenal sesapa and wish Happy New Year....Rasa cam proud gila jadi rakyat Malaysia...haaaa..haaaa

Sambutan memang meriah , ditambah dengan persembahan Ella.....dengan lagu 'Standing in the eye'....Setahun sekali nak celebrate..apa salahnya kita bergembira sedikit...Ok Wish u all Happy New Wonderful & Prosperous  Year 2009.

1 comment:

amlierxa said...

a torn among the roses.. hehe

Happy New Year!!