Monday, January 5, 2009

~||| WoNdErFuL ReUniON BeBeH |||~

27.Disember.2008 hari yang dinanti-nantikan oleh semua member2 aku yang boleh dikatakan semuanya x sabar2 nak berjumpa. Reunion SMKTK a.k.a Ess Tee Kay pun berlangsung di Restoran Pen Mutiara Batu Maung Penang tepat kul 12 tgh.....cakap je 12 tgh, tapi emmm..paham2 je la orang melayu nie....kul 1 baru ramai yang datang...Ahhhhh semua tu x menjadi masalah..janji datang...haaa..haaaa







Reunion nie adalah yang ke 6 bagi batch kami sejak left out dari school tahun 2002...so tiap2 tahun memang kami buat... tp yang paling best dok nampak semestinya reunion tahun 2008. Masa nie la...muka2 semua dah berubah..ada  yang dulu x dak janggut ngan misai sekarang punya lebat....haaa..haaaa yang dah kawin pun dah ada......yang dulu kurus keding sekarang dah jadi 3G(Gemuk,Gempal,Gebbu)..fuhhhhhh macam2 la .







Apa2 pun aku ucapkan terima kasih kepada semua member2 aku yang sudi join reunion nie...Jawatan yang sebelum nie telah dirombak semula dan digantikan pada member yang lain...so tahun depan aku dah x payah dok kelam kabut dah...just relax and wait for another calling from them....haaa...haaaa ok...hope success in 2009 and  future coming....Good Luck!!



2 comments:

amlierxa said...

ramainya muka2 yg km dah x kenai...

ish2.. jelesnya tgk org berreunion nih..

Mizz DhiYa said...

besnya gambq aku byk gk kt dlm blog ni..hehe