Thursday, January 8, 2009

~||| SupPeR Di JeReJaK CaFe |||~




Aku dapat rasakan orang yang pertama akan mengomen di ruangan ini adalah seorang budak perempuan....haaaaa...haaaaaa......sekarang memang tgh gelak besaq....haaaa...haaaa.......

Kul 8.30 ada janji ngan close frenz aku sapa lagi...kalau bukan Cik Over Yus...Trademark dia cuma satu je "Sudah laaaaaaaaa"...Tepat kul 8.30 malam aku g amik dia and terus g Jerejak Cafe....tempat tu memang sesuai sesangat untuk melepak or merelease tension cause pemandangan dia memang catik sesangat...siap leh nampak Bridge Penang lagi....Tp mulai malam tu jugak lah tempat tu sesuai bagi pasangan yang bercouple untuk bermesra (Adoiiihhhh...mati la aku)haaaaaa.......haaaaaaaa (masa dok menaip nie jugaklah aku tgh gelak)...Confirm that gurlz will comment...haaaaa...haaaaaa

Sampai sana aku  ngan Yus order menu biasa yang kami selalu makan ...Koew Teow Sup ngan Cucur Bilis...emmm...nyam...nyam....memang sedap...kena plak ngan Cili Potong fuuuuuuuuuhhhhhhhhhh...perghhhhhhhhh...meletopzzzzz.. Nyam...nyammm...pot..pet....pot...pet....Nyam...nyam...pot...pet...pot...pet....tu la kerja kami dua orang...memang berselera.....tp x tau la plak ngan pasangan2 yang datang pada malam tu...heeee...heeeeee

Dalam kul 11.20 kami pun chow....dalam keta pun pot...pet...pot...pet...x abis sembang kat Jerejak, dalam keta on d way balik pun jadik cerita......fuhhhhhhhhhh...sampai je umah terasa penat...bukan sebab makan...tp letih dok ber pot...pet...pot...pet... sudah2 dah ngantuk nie.....ok...nak tido dah...esok bangun arap2 ada la yang nak gelak besar nanti...haaaa..haaa

6 comments:

amlierxa said...

hehehe...

as expected, i'll be the one who comment this post..

haha..

asyik terkantoi ja.. ampeh betui...

lps nih, kena tnya edan dulu, da kat situ ka x..

haha


*** i loves that cafe + nice view - ur pot pet pot pet = great date


hahahahaha

edanfist said...

haaa...haaaaa..memang dah jangka dah.....cuba suruh mira na bopren tgk blog edan...mesti dia gelak besaq nanti....haaa...haaaa tp kan mira....kalau nak suasana romantik memang la sesuai malam...tp kalau nak tgk view dia yang clear..g la dalam kul 5 petang..mesti bestnya..

sampai sekarang masih x sangka...la jumpa merpati dua ekor kat sana...haaa..haaaa

Great date?....haa..haa edan memang selalu keluaq ngan dia lepak2 situ......kalau ada yan lagi best...

♂ iDa hArYaNniE ♂ said...

kemana ak masa tu??kemana??kemana??
adoyaii ak selalu ketinggalan mengikuti cerita sensasi!! apakah????

amlierxa said...

hehe..

sungguh lawak/terkejut babak pabila ku melihat dirimu wahai encik edan, apabila mula2 menjejakkan kaki di situ..

hahaha

To Yan, xpa.. dun worry.. babak2 sensasi mcm nih akan selalu berlaku..

haha

edanfist said...

betul yan....babak sensasi memang akan berlaku lagi kali nie...haaa...haaa...rugi ang terlepas...
menggelabah muka depa yan oiii...


haaaa..haaaaa

rafizzi said...

salam.. hepy nampak.. =)